On Demand

Bygg din tro idag!

Program

Läs mer om de olika programmen vi textar.

Ministries

Läs mer om de olika "ministries" vi översätter.

Titta

Bygg din tro med inspirerande program.

In the Blink of an Eye

In the Blink of an Eye (I ett ögonblick) är ett tidspassande program där människor från hela världen delar deras drömmar om uppryckelsen, ändens tid och brådskan av att var redo för Jesus återkomst.

Christian Television Network

The Christian Television Network var grundat 1979 av Bob D'Andra med visionen att föra evangeliet om Jesus Kristus till varje hem i världen via satellit, lokal-TV stationer och flera kabel-TV stationer. Med bas i Florida är CTN´s mål att uppmuntra troende och förmedla kunskap som är till hjälp i det vardagliga livet.

The Nicole Crank Show 1

The Nicole Crank Show

The Nicole Crank Show ger inspirerande och ärliga samtal om dagliga ämnen för att uppmuntra och lyfta dig till att leva det segerrika liv Gud har tänkt för dig.

Nicole Crank

Efter att ha blivit framgångsrik i ledarskap inom företagsvärlden lämnade Nicole det livet för att svara på kallelsen till att hjälpa andra. Genom sitt dynamiska, kraftfulla och praktiska budskap har hon hjälpt tusentals människor att övervinna sina hinder och leva det liv som Gud skapat dem till. Tillsammans med sin man David leder hon Faith Church med 4 campus i St. Louis, MO och 2 campus i West Palm Beach, FL området.

On the Road to Freedom

On the Road to Freedom är ett program som uppmuntrar sina tittare genom att dela med sig av sanningen från Guds Ord, från några utav Amerikas vackraste platser.

Mylon & Christi Le Fevre

När Mylon var 17 spelade han in sin första sång ​för Elvis Presley. Vid 19 spelade han in sitt första album som såldes i miljoner exemplar. Han år 1980 tog emot Kristus och har fortsatt med musik, predikat och lett tusentals till Kristus. Han reser nu tillsammans med sin fru Christi med drömmen om att nå en miljon själar genom att dela Guds ord.

Keith Moore black

Faith School

Faith School är ett undervisningsprogram där pastor Keith Moore undervisar om trons grunder (trons ABC). Du kommer växa och få ny uppenbarelse om tro var du än befinner dig på din trosvandring.

Keith Moore

Keith är grundaren och presidenten för Moore Life Ministries och Faith Life Church i Branson, MO och Sarasota, FL. Två viktiga betoningar i hans tjänst är vikten av det skrivna Ordet och nödvändigheten av att bli andligt ledd. I trettio år har han rest över hela världen och förkunnat kärlek, tro, helande, välstånd, ära och mer.

Christian Music Countdown

Christian Music Countdown är ett program som visar populära och moderna kristna musikvideos. Programmets värd Genna Barlow har en ny gäst varje gång som tillsammans med henne spelar deras favorit ”countdown” av musikvideos.

Christian Television Network

The Christian Television Network var grundat 1979 av Bob D'Andra med visionen att föra evangeliet om Jesus Kristus till varje hem i världen via satellit, lokal-TV stationer och flera kabel-TV stationer. Med bas i Florida är CTN´s mål att uppmuntra troende och förmedla kunskap som är till hjälp i det vardagliga livet.

CBN logo black

CBN Vittnesbörd

CBN Testimonies är korta, personliga vittnesbörd om hur Gud har gjort under i människors liv. Dessa levande vittnesbörd är till för att uppmuntra människor till att inget är omöjligt för Gud.

Christian Broadcasting Network

Christian Broadcasting Network är en global, ideell, kristen organisation som visar på Guds kärlek, och delar Jesus Kristus evangelium genom mediaevangelisation och humanitärt bistånd. Christian Broadcasting Network grundades år 1960 av Pat Robertson och är ledande inom kristna medier, evangelisering och humanitärt arbete.

Vill du lära känna Gud?

LÄS MER NEDAN

gud älskar dig

En kärlek som aldrig ger upp! Guds kärlek till dig varar genom alla omständigheter, oavsett vad du har gjort tidigare. Bibeln säger i
2 Kor 5:19 att Gud inte längre håller människor till svars för deras överträdelser. När Gud sände Jesus för att dö på korset så betalade han priset för vår synder.

du är förlåten

Det enda som håller dig borta från himlen är att inte tro på Jesus. Allt du behöver göra för att komma till himlen när du dör är att: du bekänner med din mun att Jesus är Herre och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, så skall du bli räddad. (Rom 10:9).

Du är redo

För att göra Jesus till Herre i ditt liv, be denna bön: ”Vår himmelske Fader, jag tror att Jesus är din Son. Du sände honom till att betala priset för min synd. Jag tror att du väckte upp honom från de döda och att han är Herre. Idag gör jag honom till min Herre. Jesus, kom in i mitt liv! ”

Växa och gå

Grattis! Nu när Jesus är Herre i ditt liv är det viktigt att börja läsa Bibeln för att lära känna honom. Ett annat viktigt steg är att hitta en bra kyrka, en som passar dig och som är villig att hjälpa dig med att växa i din relation med Gud.